top of page

Az 'Atlantisz-project' interjú

Updated: Jul 25, 2020

Rengeteg mítosz és legenda kering egy ősi kultúra, Atlantisz körül, mely réges-régen még a mi kultúránk előtt létezett. A legfejlettebb technológiával rendelkeztek, és képesek voltak egy transzgalaktikus rendszer kiépítésére is, amely lehetővé tette számukra a más bolygókkal való kommunikációt. Ezen túl képesek voltak az időt befolyásolni, és dimenziót váltani. Olyan volt mint egy ősi Paradicsom, ahol az erő és a szeretet egyensúlyban van, és ahol a bölcsek egyenesen az Akasából töltötték le a tudományt. De egyes források szerint az emberi természet hatalom-éhsége tönkretette az egész civilizációt.


Voltak más legendák, amelyek egy még régebbi kultúráról beszéltek, Lemuriáról, ami még jóval Atlantisz előtt létezett. Ezek a források azt hirdették, hogy Lemuria a szeretet törvénye által volt kormányozva, az Abszolút Szeretet, az Egység alapján, és Atlantisz rombolta le. Megint más források azt írták, hogy Lemuria nem állt háborús viszonyban Atlantisszal, hanem éppen ellenkezőleg, Lemuria választotta ki Atlantiszt, mint a tudás továbbvívőjét az előre megjósolt pusztulásuk miatt.

Akármelyik is az igaz, egy biztos, mindkét ősi fejlett civilizációt lerombolta a vízözön.


Mi történt pontosan? Mi okozta a vesztüket? Hatalommal való visszaélés? És mi az üzenet ebből számunkra az ősi kultúrán keresztül?


Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy felállíthattam egy transzatlanti kapcsolatot, Ausztráliában élő barátommal, Yuchen Chen-el, az Incaland Healing tulajdonosával, és a Spellbox tanácsadójával és látójával, aki a téma szakértőjeként végezte saját kutatásait, és elfogadta felkérésemet, hogy megoszthassam egyedi látását a témával kapcsolatban.


  • Mi volt a valódi oka ezen két nagy Civilizáció pusztulásának?

Egyértelműen a hatalommal való visszaélés, amikor a hatalommal való manipuláció extreme méreteket ölt.

A Földet a dualizmus uralja. Minden ami az Egységből átárad, dualizmusban működik itt a Földön. Még Lemuria és Atlantisz is ez alapján a dualizmus alapján működött, csak más szinten. Míg ők a 4.-5. dimenzióban, a többi a 3. dimenzióban.