top of page

Az 'Atlantisz-project' interjú

Updated: Jul 25, 2020

Rengeteg mítosz és legenda kering egy ősi kultúra, Atlantisz körül, mely réges-régen még a mi kultúránk előtt létezett. A legfejlettebb technológiával rendelkeztek, és képesek voltak egy transzgalaktikus rendszer kiépítésére is, amely lehetővé tette számukra a más bolygókkal való kommunikációt. Ezen túl képesek voltak az időt befolyásolni, és dimenziót váltani. Olyan volt mint egy ősi Paradicsom, ahol az erő és a szeretet egyensúlyban van, és ahol a bölcsek egyenesen az Akasából töltötték le a tudományt. De egyes források szerint az emberi természet hatalom-éhsége tönkretette az egész civilizációt.


Voltak más legendák, amelyek egy még régebbi kultúráról beszéltek, Lemuriáról, ami még jóval Atlantisz előtt létezett. Ezek a források azt hirdették, hogy Lemuria a szeretet törvénye által volt kormányozva, az Abszolút Szeretet, az Egység alapján, és Atlantisz rombolta le. Megint más források azt írták, hogy Lemuria nem állt háborús viszonyban Atlantisszal, hanem éppen ellenkezőleg, Lemuria választotta ki Atlantiszt, mint a tudás továbbvívőjét az előre megjósolt pusztulásuk miatt.

Akármelyik is az igaz, egy biztos, mindkét ősi fejlett civilizációt lerombolta a vízözön.


Mi történt pontosan? Mi okozta a vesztüket? Hatalommal való visszaélés? És mi az üzenet ebből számunkra az ősi kultúrán keresztül?


Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy felállíthattam egy transzatlanti kapcsolatot, Ausztráliában élő barátommal, Yuchen Chen-el, az Incaland Healing tulajdonosával, és a Spellbox tanácsadójával és látójával, aki a téma szakértőjeként végezte saját kutatásait, és elfogadta felkérésemet, hogy megoszthassam egyedi látását a témával kapcsolatban.


  • Mi volt a valódi oka ezen két nagy Civilizáció pusztulásának?

Egyértelműen a hatalommal való visszaélés, amikor a hatalommal való manipuláció extreme méreteket ölt.

A Földet a dualizmus uralja. Minden ami az Egységből átárad, dualizmusban működik itt a Földön. Még Lemuria és Atlantisz is ez alapján a dualizmus alapján működött, csak más szinten. Míg ők a 4.-5. dimenzióban, a többi a 3. dimenzióban.

De nincs olyan, hogy jó vagy rossz. Egyszerűen nem tudták hol a határ, a Föld hogy kezel egy ilyen hatalmas energiát. Nem volt semmilyen démoni szándék, egyszerűen csak rosszul használt hatalom.


  • Ha Lemuria az Egységet, az Abszolút Szeretetet képviselte, Atlantisz pedig az Erőt, beszélhetünk-e arról, hogy ez volt az ősi megnyilvánulása a női és férfi energiáknak. És ha igen, beszélhetünk-e egységről szeretet és hatalom között?


  • És ha Lemuria az Egységet képviseli, a női energiát, beszélhetünk-e női hierarchiáról az Egységen belül?

Minden energia: mind a férfi, mind a női a Szeretetből származik. És éppen most ezen az Union dolgozunk.

De ehhez az unióhoz struktúra szükséges. A struktúra adja a vázat, a stabilitást. Ez a férfi energia maga.


Míg a női energia biztosítja a gondoskodást, váz nélkül ugyanúgy extreme irányba mehet és erőszakos méreteket ölthet. Csak elég ha arra gondolunk mit tehet egy gyermek egyértelmű irányelvek nélkül.

A szeretet nem jelent mértéktelenséget. A szeretetnek a harmadik dimenzióban ugyanúgy szüksége van az erőre is, a struktúrára.


Ez inkább az egyensúlyról szól, arról, hogy megengedjük a férfi és női energiáknak, hogy megvalósulhassanak a legmagasabb szinten.


Inkább úgy mondanám, hogy a női energia sokkal inkább a gondoskodást fejezi ki, a szeretet egy nagyobb, mindent átfogó minőség. A szeretet az összesség, az egész, az EGy-ség. A női energia a gondoskodás, míg a férfi energia az erő. De mindkét energiának létezik magas és alacsony oktávú megvalósítása.


Az atlantisi és lemuriai energiák köztünk élnek, mindannyiunkban, akik kapcsolódunk hozzájuk. Mindannyiunknak vannak atlantiszi és lemuriai emlékei.


Ahhoz, hogy ezeket az energiákat fel tudjuk emelni, transzmutálni tudjuk az alacsony frekvenciáról a magasabbra, mind a női mind a férfi energiát a szeretetben kell hangolni. És ez a szeretet fogja irányítani az erő és a gondoskodás helyes mértékét.


Az energia erő. Enélkül nem lenne elektromosság. A tűz és a szél a mi természetes erőforrásunk. Mondhatnánk-e azt, hogy a tűz és a szél nem jó?

Nem. A tűz, ha jól használják meleget áraszt, és felmelegít bennünket. De ugyanez a tűz, ha rosszul használják egész várost képes leégetni. Az erő tehát nem jó vagy rossz. Minden a használaton múlik. És ez elvezet a saját személyes választás kérdéséhez, hogy hogyan döntjük el, hogyan használjuk a testünket, és mit teszünk.


Rajtunk áll, hogyan oldjuk fel a hatalommal való visszaélés kérdését, képesek vagyunk-e kiegyensúlyozni a hibáztatás helyett. Csak rajtunk múlik hogy vissza tudjuk-e hozni a fényt, és meg tudjuk-e élni a legmagasabb szinten a gondoskodás és az erő energiáit.

Ez az igazi feladat a mai világban. Jelenlege rengetek energia gyógyító dolgozik ezen az integráción.


De ahhoz, hogy ezt meg tudjuk valósítani, tiszta szándékra van szükség, ami nem enged minket abba az irányba, hogy úgy kezdjünk gondolkodni 'Ó, Ezt utálom, el kell fojtanom.' Nem. Semmi ellen nem kell harcolnunk.


Ne engedd, hogy a múltad visszatartson. A múlt csak egy tapasztalat, amit visszanézhetünk. Olyan, mint egy dokumentumfilm. De semmiképpen sem azért van, hogy félelmet gerjesszen, vagy bármilyen ellenérzést váltson ki.

Nem. A múlt már árnyék.


Ha harcolunk vele, jelentőséget adunk neki, ezzel együtt életet is. Ne szentelj neki figyelmet. Csak mondd azt, 'Igen, tisztában vagyok vele, de pontosan tudom, hol állok a fejlődésemben.'

És afelé, aki az emlék 'tulajdonosa', aki a fájdalmat okozta, tudatosan tudod kiválasztani a férfi vagy női energia magasabb szintjének kifejezéseit.

Magában a tiszta szándék kinyilvánítása az itt és most-ban, nagyon erőteljes tud lenni, és egyben ugrás is a jövő megteremtése felé.


Szabad akaratod van. Sokkal több vagy mint egy csontváz-test. Eldöntheted, hogy mit szeretnél megtapasztalni, és egyszerűen csak visszatérsz a vázba megnézni hogyan játszódik le.

Én két okból választok megtapasztalást,

1) még sosem próbáltam

2) örömmel segítek

És a döntésemért teljes felelősséget vállalok. És ha még hibázom is, az is rendben van. Nem fogja a szellememet elpusztítani, hiszen csak egy kísérlet.


És meghozhatod a döntésed az alapján, ahogy érzed. Ez az intuíció, a női energia működése. Az anya, még akkor is szeretni fogja a gyermekét, ha az bűnöző. A női energia tehát a nem-hibáztatáson alapul, a szív irányításán.


A férfi energia abban segít, amikor azt mondod 'Elég, kilépek, és amikor azt mondom nem, akkor vége a történetnek.' A férfi energia adja meg a biztonság érzését.


Erő és gondoskodás kéz a kézben jár, mint anya és apa. Mind a kettőre szükségünk van, a Földanyára és az Ég-apára is, a legmagasabb szinten. De meg kell tudni bocsátani is.


Amikor Egyiptomban jártam, két piramist látogattunk meg. Az első, a Bent Piramis, a férfi energiát szimbolizálta, a másik a Red Piramis, az anyait, a nőit.


Amikor kijöttem a Bent Piramisból, egy férfi hangot hallottam magamban, 'Bocsáss meg az apának, és azoknak akik előttük jártak. Lehet rosszat tettek. Lehet, hogy visszaéltek a hatalommal, de bocsáss meg nekik. Bocsáss meg azoknak, akik rosszat tettek és sérelmet okoztak mindenkinek.'


Aztán a női, Red Piramisba mentem. Olyan sebeket gyógyított, amelyek a női erő elfojtásából születtek, és többségében férfiak okozták. De néha nők is. Szóval igazából nem mondhatjuk, ki a jó vagy rossz, ez a hatalommal való visszaélés mind a két fél részéről.


Igy hát Lemuria és Atlantisz annak a kifejeződése ahogy a dolgok megtörténnek, felemelkednek és elbuknak. De lényegi valójukban egy gyönyörű, tiszta mintája a női és férfi energiának. Ezen túl viszont rajtunk múlik, hogyan használjuk.


Ami ebben nagyon érdekes, az hogy éppen újra írjuk a történelmet. Valójában megtisztítjuk az Akasában lejegyzett történetet. Visszatöltjük a Kozmoszba, megváltoztatjuk a kvalitását. És bárkinek, aki ezek után inkarnálódik, már kevesebb dologgal kell megbirkóznia.


Nem az a feladatunk, hogy megváltsuk a világot, hanem hogy máshogy csináljuk mint ezelőtt. És teljesen rendben van, ha hibázunk, abban az esetben, ha tanulunk belőle és nem ismételjük.


De még azokon a negative energiákon is, amelyek a piramisban ragadtak, éreztem a harag és a patriarkális szolgaság energiáit.

De ezek az energiák is szabadulni szeretnének. Nincs szükségük a hibáztatásra, a gyűlölet csak még jobban oda köti őket.

Inkább itt a fényről van szó, hogy képesek vagyunk-e azt mondani 'Megbocsátok', és ezzel azok a negative energiák kiszabadulnak, és vissza tudnak térni a forráshoz, hogy újra felhasználhatóvá váljanak.

A megbocsátás az, amire szükségünk van.

A megbocsátás, és a nézőpont váltás tudja elhozni a magasabb szintű női és férfi energiát.


Nagyon érdekes, hogy éppen tegnap üzentél. Van egy nagyon erős kapcsolódásom az Andromeda energiával. Ezek az energiák általában nem érintkeznek közvetlenül a földdel, csak a Szíriuszon keresztül, mert a föld frekvenciája nem szokott hozzá az ikerlángok egyesítéséhez, és ahhoz, hogy a női és féri energiák egy testben legyenek jelen. Andromeda sokkal inkább szól ezen két energia egyensúlyáról. 


  • Egyesülés a legmagasabb szinten

Igen. Egyesülés a legmagasabb szinten, a múlttól való félelem nélkül.

Rengetegszer fordul elő, hogy az emberek hibáznak, de nem fogjuk bírálni őket. Ez inkább arról szól, hogy elhagyjuk azt amit elrontottunk, mert már máshogy csináljuk.


Eljött az ideje, hogy újra kapcsolódjunk, és visszaszerezzük a tudatot. Ezért is vettük fel a kapcsolatot, mert megérett az idő az egyesítésre.


  • Számomra ez egy döntésből áll. Amikor eldöntöm, hogy építeni fogok-e valamit, vagy tovább sírok a sebek felett. Mert ha építeni szeretnék, akkor tovább kell lépnem a sérelmeken, arról nem is beszélve, hogy én is sértettem meg másokat.

  • Az egyesülés -számomra - amikor elkezdem az építkezést akár párkapcsolatról akár más közösségről beszélünk. Amikor elkezdek időt, energiát belefektetni, és meghozom az erőfeszítéseket. Például megbocsátás, kedvesség, vagy szimplán elfogadóvá válni, és figyelmes hallgató lenni, ha éppen az szükséges.

Pontosan. Ez egy nagyon nagyszerű időszak, hogy megélhetjük ezt a változást. Mind a férfi, mind a nő számára különleges. Rajtunk áll, hogy megvalósítsuk ezeknek az energiáknak a magasabb szintű kifejeződését, és ezt csak együtt tudjuk megtenni. És szerintem ez nagyon izgalmas.


• Nagyon köszönöm az interjút és mindazt a bepillantást amit áradtál.


84 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page